Transport: 20 RON! Pentru Bucuresti: 15 RON! INFORMATII: 0758 044 010

 

Termeni si conditii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre KINDER MAGIC STORE S.R.L, prin intermediul magazinului online www.piciorugras.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.

1. Informatii despre produs

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.piciorugras.ro sunt produse noi si in momentul livrarii sunt insotite de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil. Din acest motiv PICIORU’ GRAS isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului sau din motive independente de PICIORU’ GRAS.

Preturile afisate pe site contin TVA (24% din valoarea produsului).

Pretul de achizitie tiparit pe bonul fiscal va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii, mai putin in cazul acordarii reducerilor pentru clientii membri, unde valoare finala va fi cea din mailul de confirmare. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavoastra la inregistrare.

PICIORU’ GRAS nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia PICIORU’ GRAS de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cele afisate pe monitorul dumneavoastra si cele ale produselor. Masurile produselor sunt conform standardelor internationale. Nu ne asuman raspunderea, in cazul in care varsta mentionata pe produs nu se potriveste cu masura copilului dumneavoastra. In cazul in care marimea nu se potriveste copilului dumneavoastra, produsul se poate schimba sau inlocui, conform mentiunilor anterioare. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea, ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin emailul de confirmare, la adresa specificata de dumneavoastra la inregistrare.


2. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

3. Comanda

Daca PICIORU’ GRAS confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre PICIORU’ GRAS se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea PICIORU’ GRAS catre Cumparator, conform careia comanda a fost verificata si urmeaza sa intre in procesul de livrare, fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului. PICIORU’ GRAS nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre PICIORU’ GRAS. Confirmarea se face electronic (e-mail) dupa pregatirea comenzii.


4. Modalitati de plata

Plata se poate face on-line cu cardul sau la livrare, numerar.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.


5. Livrarea

Livrarea se face prin curier rapid, tariful fiind de 20 Ron pentru livrarile in tara si 15 Ron pentru livrarile in Bucuresti. Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, intre orele 9.00-17.00, intre  1-5 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata la plasarea comenzii. Costul transportului mentionat mai sus, va fi suportat de client si nu exista posibilitatea ca livrarile sa se faca cu plata la destinatar sau prin intermediu altor firme de curierat decat cele cu care colaboreaza SC Kinder Magic Store SRL.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 RON transportul este GRATUIT. In cazul comenzilor pentru Trotinete transportul este de 20 lei, indiferent de valoarea acestora, si nu li se aplica discount pentru cardul membru PG.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de Picioru' Gras.

In cazul in care clientul solicita ulterior in scris pe email la adresa contact@piciorugras.ro, modificari asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 15 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii pe comanda initiala. De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula comenzile asupra carora se solicita mai mult de 3 modificari din momentul plasarii.

Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firma de curierat partenera, comanda dvs. va fi considerata anulata iar acest contract reziliat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de o luna.

In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, in intervalul orar mentionat, curierul va reveni inca o data dupa contactarea cumparatorului. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si prezentul contract va fi considerat anulat.


6. Retur

 Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 prevede urmatoarele:

- "Consumatorul are dreptul de a notifica in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului"

- "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare ale produselor"

Singura conditie ca produsele returnate sa fie acceptate, este ca acestea sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (ambalajul original, etichetele atasate, emblemele de brand, emblemele de compozitie si documentele insotitoare).

Cumparatorul este obligat sa notifice catre PICIORU’ GRAS intentia de a returna in 15 zile calendaristice de la data primirii produselor prin inregistrarea unei cereri de retur in contul de client. Formularele completate dupa expirarea acestui termen nu vor fi luate in consierare. Odata cu inregistrarea cererii de retur, in contul de client, va fi emisa o eticheta speciala .

Cheltuielile de returnare ale produselor vor fi suportate de cumparator.

De asemenea, cumparatorul este obligat sa se asigure ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 5 zile calendaristice de la plasarea cererii de retur, termenul incluzand si timpul de tranzit catre PICIORU’ GRAS. Coletele care nu vor indeplini conditiile mai sus mentionate, VOR FI REFUZATE.

Toate coletele continand produse returnate se vor trimite catre: Bucuresti, str. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 121b.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa etc. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit), PICIORU’ GRAS va considera returul ne-valid si va fi indreptatita sa refuze restituirea pretului.


Returnarea banilor
 

- Se face in termen de 30 de zile, prin mandat postal sau virament bancar, in urmatoarele conditii:

- Se receptioneaza de catre Echipa Picioru’ Gras, produsele trimise de cumparator.

- Se verifica produsele returnate (ambalajul original, etichetele atasate, emblemele de brand, emblemele de compozitie si documentele insotitoare).

- Se trimite mail de acceptare/respingere a returului. In cazul acceptarii se trimit banii conform mentiunilor de mai sus. In cazul respingerii se trimite mail clientului cu observatiile respective. In acest caz banii se vor returna numai pe produsele care respecta conditia mentionata mai sus.

- In cazul in care cumparatorul opteaza pentru Transfer bancar, este obligat sa mentioneze  numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.


7. Reclamatii

PICIORU’ GRAS raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute. Conditiile de garantie acordate consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Reclamatiile vor fi efectuate conform specificatiilor de mai jos, in caz contrar nefiind luate in considerare:

-reclamatiile se transmit in scris la adresele contact@piciorugras.ro

-reclamaţii se transmit în maxim 48 ore de la data receptionarii comenzii de catre cumparator

-reclamaţia va fi însoţită de date concrete legate de numărul comenzii, numarul bonului fiscal, numărul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamaţiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamaţie, pretenţiile clientului.

PICIORU’ GRAS va raspunde reclamatiei în termen de max. 10  zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, PICIORU’ GRAS poate sa decida:

*remedierea mărfii reclamate pe cheltuiala sa;

*plata contravalorii marfurilor

*respingerea reclamatiei;

Nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca marfa a fost modificata sau s-a intervenit in orice fel asupra ei. Prezenta enumerare nu este limitativa.

Clientul nu este indreptatit sa solicite daune de interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la PICIORU’ GRAS daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.


8.
Confidentialitatea datelor:

S.C. KINDER MAGIC STORE S.R.L este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 15842.

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la magazinele noastre si brandul Picioru’ Gras.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S C KINDER MAGIC STORE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

9. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.piciorugras.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.piciorugras.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

10. Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.


11.
Forta majora

PICIORU’ GRAS isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de PICIORU’ GRAS care includ: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.


12. Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si PICIORU’ GRAS va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.


13. Dispozitii finale

PICIORU’ GRAS isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.piciorugras.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

14. Reduceri si promotii: produsele partener: Romina Furniture, Bearington si Trotinetele nu fac obiectul campaniilor de reduceri si promotii afisate pe site.