Transport: 20 RON! Pentru Bucuresti: 15 RON! INFORMATII: 0758 044 010

 

Livrarea Produselor

Livrarea se face prin curier rapid, tariful fiind de 20 Ron. Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, intre orele 9.00-17.00, in maxim 7 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata la plasarea comenzii. Costul transportului mentionat mai sus, va fi suportat de client si nu exista posibilitatea ca livrarile sa se faca cu plata la destinatar sau prin intermediu altor firme de curierat decat cele cu care colaboreaza SC Kinder Magic Store SRL.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 RON transportul este GRATUIT.

Nu se aplica costul de transport pentru comenzile ridicate din magazinul Picioru’ Gras Baneasa Shopping City.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de piciorugras.

In cazul in care clientul solicita ulterior in scris pe email la adresa contact@piciorugras.ro, modificari asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 15 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii pe comanda initiala. De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula comenzile asupra carora se solicita mai mult de 3 modificari din momentul plasarii.

Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firma de curierat partenera, comanda dvs. va fi considerata anulata iar acest contract reziliat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de o luna.

In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, in intervalul orar mentionat, curierul va reveni inca o data dupa contactarea cumparatorului. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si prezentul contract va fi considerat anulat.


Returul produselor

 Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 prevede urmatoarele:

- "Consumatorul are dreptul de a notifica in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului"

- "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare ale produselor"

Singura conditie ca produsele returnate sa fie acceptate, este ca acestea sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (ambalajul original, etichetele atasate, emblemele de brand, emblemele de compozitie si documentele insotitoare).

Cumparatorul este obligat sa notifice catre PICIORU’ GRAS intentia de a returna in 15 zile calendaristice de la data primirii produselor prin inregistrarea unei cereri de retur in contul de client. Formularele completate dupa expirarea acestui termen nu vor fi luate in consierare. Odata cu inregistrarea cererii de retur, in contul de client, va fi emisa o eticheta speciala .

Cheltuielile de returnare ale produselor vor fi suportate de cumparator.

De asemenea, cumparatorul este obligat sa se asigure ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 5 zile calendaristice de la plasarea cererii de retur, termenul incluzand si timpul de tranzit catre PICIORU’ GRAS. Coletele care nu vor indeplini conditiile mai sus mentionate, VOR FI REFUZATE.

Toate coletele continand produse returnate se vor trimite catre: Str. Gheorghe Ionescu Sisesti,nr.121B,etaj 5, Bucuresti sector 1., 013822.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa etc. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit), PICIORU’ GRAS va considera returul ne-valid si va fi indreptatita sa refuze restituirea pretului.


Returnarea banilor

- Se face in termen de 30 de zile, prin mandat postal sau virament bancar, in urmatoarele conditii:

- Se receptioneaza de catre Echipa Picioru’ Gras, produsele trimise de cumparator.

- Se verifica produsele returnate (ambalajul original, etichetele atasate, emblemele de brand, emblemele de compozitie si documentele insotitoare).

- Se trimite mail de acceptare/respingere a returului. In cazul acceptarii se trimit banii conform mentiunilor de mai sus. In cazul respingerii se trimite mail clientului cu observatiile respective. In acest caz banii se vor returna numai pe produsele care respecta conditia mentionata mai sus.

- In cazul in care cumparatorul opteaza pentru Transfer bancar, este obligat sa mentioneze  numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.