Transport: 20 RON! Pentru Bucuresti: 15 RON! INFORMATII: 0758 044 010

 

SET ALAPTAT

STOCK OFF: discount 15% 

Discountul se aplica la ultimul pret afisat!Alintam proaspetele mamici cu un BOLERO PENTRU ALAPTATAlăptatul este un dar unic, prima dintre cele mai minunate experienţe împărtăşite de mamă şi bebeluş.

Alăptatul este unul dintre cele mai emoţionante şi intense momente ale mamei împreună cu bebeluşul ei. Alăptând, îi oferi bebeluşului tău, nu doar hrană cu lapte matern, ci îi oferi iubire, căldură, siguranţă, ataşament, creând şi consolidând legătura specială dintre voi.


 

Alăptatul este extrem de important, de el beneficiind atât bebeluşul, care va fi protejat de nutrienţii şi anticorpii conţinuţi de laptele matern, cât şi mama. Alăptatul te face să te simţi minunat. Contactul fizic este foarte important pentru nou născuţi. El îi ajută să se simtă mai protejaţi, înconjuraţi de căldură şi sa fie mai liniştiţi.

Mamele se bucură şi ele de această apropiere deoarece alăptarea cere mamei să-şi rezerve un timp special de relaxare pentru întregirea legăturii cu bebeluşul.

Pentru a încuraja şi a susţine alăptatul pe o perioadă cât mai lungă de timp şi in confort maxim, ''Picioru’ Gras'' a creat special pentru mămici acest Bolero pentru alăptat.

Acest set face posibil alăptatul discret în public, indiferent că te afli într-un spaţiu deschis, la cumpărături, într-un restaurant, într-un parc.

 

Imaginea de prezentare a produsului reprezinta un cadru din calatoria magica si uimitoare a fluturelui monarh. Mamele, ca si acesti fluturi neobositi, strabat, alaturi de bebelusul lor, o cale indelungata, catre tinuturi fermecate si fascinante.

Grila  Lista 

pe pagina Descrescator

Grila  Lista 

pe pagina Descrescator